Fotograaf en filmer in het Statenkwartier van Den Haag

Wie is Micky Bish van Kiekjedag.nl?

Micky heeft een jarenlange passie en ervaring als fotograaf en fotodesigner. Micky is onder meer bekend van de Kunstroute van het Statenkwartier in Den Haag. Met haar scherpe oog en communicatieve aanpak legt ze niet alleen ruimten en objecten trefzeker vast, maar laat ze ook mens en dier fantastisch tot hun recht komen. Dat heeft haar vele opdrachten voor foto’s en trainingen opgeleverd. En van zoveel ervaring kun jij gebruik maken!

Wat maakt Micky bijzonder?

Haar specialisatie in de perfecte toepassing van foto’s in interieurs. Zij kan je goed adviseren hoe jouw favoriete foto als fotodesign je interieur gaat versterken: spannend en betaalbaar. Met gebruikmaking van de juiste eigentijdse materialen: van aluminium tot glas, van perspex tot hout.

Wat kan Micky precies voor je doen?

  • Laat je gratis adviseren over grootte en ondergrond van de foto die het best bij jouw interieur past.
  • Laat Micky de topfoto’s maken voor je interieur. Ze levert ze in de noodzakelijke hoge resolutiebestanden. Daarmee krijg je de perfecte afdruk op de gekozen ondergrond.
  • Of neem een duik in haar geweldige fotocollectie van Scheveningen voor een pakkende foto.
  • En wil je zelf graag topfoto’s maken: laat je trainen of coachen door Micky!

Behalve foto’s ook film

Micky maakt niet alleen foto’s, maar ook films. Voor bedrijven en voor particulieren. Laat je gratis adviseren welke film bij jouw wensen past. Of het nu om zakelijke promotie gaat of het vastleggen van dierbare mensen, momenten en plaatsen.

 

Neem contact op met Micky

Hond mist gegooide bal…

€75

Slapende Bosuil

€75

Kleurige Praat Papegaai

€75

Deze leeuw keek in mijn ogen…

€75