Foto mogelijkheden

Exclusief fotobehang door Micky Bish?

Slapen in de duinen? Of je balkon met een uitzicht op zee? Fotodesigner Micky Bish kan je exclusief het fotobehang leveren dat je interieur spannend maakt: in je keuken, huiskamer of slaapkamer.

En ook buiten op je terras is fotobehang een succes. Met de juiste behandeling en juiste ondergrond voorkom je problemen zoals die zich vroeger voordeden en die nu uit de tijd zijn.

Fotobehang en wat meer?

Foto’s als behang zijn spannend. Maar ook in kleinere formaten zijn foto’s uitstekend toe te passen in je interieur. Ondergronden van hout, plexiglas,en aluminium maken een heel eigen designeffect van je top foto’s in je interieur. Wat dacht je van je familie boven je aanrecht in de keuken?

Op deze pagina zie je acht voorbeelden van effecten van dezelfde foto op verschillende ondergronden. Omdat kleuren op een website altijd wat verschillen van de werkelijkheid: laat Micky gratis bij je langs komen om je de voorbeelden te tonen. Des te beter kun je kiezen welk fotodesign het best bij je interieur past.

Welke foto’s gebruik je?

  • Je eigen lievelingsfoto. Check met Micky even of hij de vereiste hoge resolutie heeft voor fotodesigntoepassing.
  • Laat Micky een foto maken van je geliefde, je huisdier of wie of wat je maar dierbaar is. Zij levert de foto in de juiste resolutie voor de door jou gewenste toepassing.
  • Kies uit Micky’s collectie met Scheveningenfoto’s. Van strand, zee en duinen.

 

Neem contact op met Micky

Dezelfde foto op 8 verschillende materialen