Leren fotograferen in Den Haag en Scheveningen

Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie heeft Kiekjedag.nl een perfect aanbod. Leren fotograferen in Den Haag en Scheveningen en maak de stap van een ‘lelijke’ foto naar een interessante compositie! In deze laagdrempelige workshops fotografie gaan wij niet zwaar in op de techniek, maar wel op de compositie in de praktijk.

Word een betere fotograaf met Kiekjedag.nl

In vier onafhankelijk van elkaar te boeken privéworkshops maakt Kiekjedag.nl van jou een betere fotograaf. Je krijgt een makkelijke camera mee om aan de slag te gaan. Na afloop van elke workshop worden alle foto’s die genomen zijn besproken en vergeleken in de fotostudio van Kiekjedag.nl. Micky Bish, fotograaf van Kiekjedag.nl, neemt dezelfde foto als de deelnemer. Op deze manier zal je het snelste leren fotograferen.

Scheveningen pierJe leert naar een beeld kijken en hoe je mooiere foto’s schiet door de juiste compositie te maken…

Jouw fototoestel staat op automatisch ingesteld. Wij zoeken samen het strand van Scheveningen op om een foto van de horizon te nemen. Opdracht: de horizon moet in een rechte lijn gefotografeerd worden.

leren fotograferen Den Haag lijnen

Kiekjedag.nl leert jou kijken naar de lijnen van het onderwerp. Wij gaan naar het Atrium in het stadhuis van Den Haag. Hoe krijg je het lijnenspel van het Atrium goed in beeld? Het Atrium is de fotolocatie bij uitstek voor deze opdracht.

PaddestoelVoor de workshop macrofotografie wandelen wij samen naar het bos. Daar halen wij met de fotolens kleine objecten naar voren, zoals bloemen, knoesten in de bomen en paddenstoelen.

Vrije fotografieKiekjedag.nl neemt jou mee naar de stad. De opdracht luidt: portretteer mensen en maak een compositie van de Haagse Hofvijver en gebouwen zoals het Strijkijzer, waarin we de stad van bovenaf fotograferen.